Összefogás a Kadarkúti-Nagybajomi

kistérség gyerekeinek jövőjéért

Menü

TÁMOP-5.2.3.A.-12/1-2012-0002

Sunday, 21 January 1900 00:00

Csernus Csilla pszichológus rovata

„Aki a víz tükrébe pillant, először saját képmását látja. Aki elmegy saját magához, az kiteszi magát annak, hogy találkozik önmagával. A tükör nem hízeleg, híven mutatja azt az arcot, amelyet a világnak soha nem mutatunk. (...) Ám a tükör a maszk mögé lát”. 
Carl Gustav Jung

 Célkitűzés:

 

Azért gondoltunk arra, hogy nemcsak az Ifjúsági Pontokon személyesen, hanem online formában is elindítjuk szolgáltatásunkat, mert a tapasztalat azt mutatja, név nélkül, arctalanul sokszor könnyebb problémáinkat megfogalmazni, kérdéseinket feltenni.
A nekem címzett levelekre minden esetben és a lehető leghamarabb válaszolni fogok. Természetesen, ha indokoltnak látom, javaslattal élek majd a személyes találkozás megejtésére, esetlegesen kapcsolódó egyéb (szakorvosi) vizsgálatok lebonyolítására.

Célom, hogy – az igényekhez és a lehetőségekhez illesztve, komplex pszichológiai szolgáltatással, itt a honlapon pedig pszichológiai ismeretterjesztéssel, tanácsadással segítsem azokat az embereket, akik úgy érzik, szeretnének tisztábban látni kapcsolataikban, valamilyen lelki problémával küzdenek, vagy csak kíváncsiak önmagukra és a lélektan világára.

KEZDŐLAP

PROGRAMOK

HÍREK

BIZTOS KEZDET GYEREKHÁZAK

IFJÚSÁGI PONTOK

KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLTATÓHÁZ

HELYI GAZDASÁGFEJLESZTÉS

KISTÉRSÉGI GYEREKESÉLY BIZOTTSÁG

GALÉRIA

PARTNEREK

HASZNOS OLDALAK

KAPCSOLAT

RÓLUNK ÍRTÁK

DOKUMENTUMOK

PSZICHOLÓGUS

ÖTLETBÖRZE