Összefogás a Kadarkúti-Nagybajomi

kistérség gyerekeinek jövőjéért

TÁMOP-5.2.3.A.-12/1-2012-0002

Sunday, 21 January 1900 00:00

Kistérségi Gyermekesély Bizottság

Kistérségi Gyermekesély Bizottság feladatai:

 

1. Kialakítja működési szabályzatát.

2. Éves munkatervet állít össze.

3. Figyelemmel kíséri a Kistérségi Gyerekesély Programot. Ennek érdekében a Bizottsági üléseken a TÁMOP-5.2.3-A-12/1-2012-0002 azonosító számú pályázat vezetői rendszeresen beszámolnak a megvalósult programokról és ismertetik a soron következő terveket. A szakmaközi hálózatok működéséről évi 1 alkalommal készítenek beszámolót a szakterületi koordinátorok és/vagy a szakmai vezető.

4. A Pályázat megvalósítási idejére, és a kötelező fenntartási időszakra szóló Gyerekesély cselekvési programot és forrástérképet készít el. A forrástérképnek tartalmaznia kell, hogy a cselekvési programot milyen saját, pályázati és egyéb források felhasználásával kívánja a Kadarkúti Nagybajomi Többcélú Kistérség megvalósítani.

5. Kistérségi Gyerekesély stratégia kidolgozása, elfogadtatása, támogatása.

6. Az 1.4 és 1.5 pontokban meghatározott feladatokat legkésőbb a projektidőszak 15. hónapjáig el kell készíteni, úgy hogy azt a Kadarkúti-Nagybajomi Többcélú Kistérségi Társulás Tanácsa is elfogadja.

7. A Kistérségi Gyerekesély Bizottság fontos feladata a stratégia és tevékenységek fenntarthatóságának biztosítása. Ennek érdekében folyamatosan elemzi, értelmezi a gyermek szükségleteket, kezdeményez, cselekvési irányokat határoz meg.

8. A Kistérségi Gyerekesély Bizottság működéséről a legszélesebb körben kell tájékoztatnia a kistérség lakosságát. (pl. lakossági fórumok, falugyűlés, könyvtárak, mozgókönyvtárak adta lehetőségek kihasználása, újság, WEB oldal, kiadványok, a program keretén megvalósuló gyereknapok)

 

 

KEZDŐLAP     PROGRAMOK     HÍREK     BIZTOS KEZDET GYEREKHÁZAK

 

 IFJÚSÁGI PONTOK          KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLTATÓHÁZ     HELYI GAZDASÁGFEJLESZTÉS

 

                                        KISTÉRSÉGI GYERMEKESÉLY BIZOTTSÁG                                        

 

GALÉRIA                PARTNEREK          HASZNOS OLDALAK              KAPCSOLAT

    

RÓLUNK ÍRTÁK                DOKUMENTUMOK                  PSZICHOLÓGUS